A Dekorációimról:

Nagyon szeretem a Természetközeli, Élő díszítést.

A cukrászatnak egy olyan irányzatát képviselem, ahol mind az alapanyag, mind a díszítés földközeli, természetes, ahogy azt az anyatermészet adta.

Nagyon szeretem Gyümölcsökkel, Élővirággal, Növényekkel, Levelekkel, Termésekkel díszíteni a tortáimat.


Az Alapanyagaimról:
Az én tortáim teljesen natúrak, csak természetes alapanyagokból dolgozom, a csokoládé igazi csokoládé, a tejszín igazi tejszín, nálam nincsen margarin, csak tiszta vaj, stb.

Burkolatnak is csak jó minőségű marcipánt használok.

A cukrot mindenben csökkentem legfőképpen azért hogy ne a cukor hanem a gyümölcsök, vagy a csokoládé intenzív íze domináljon, és az adja a torta édességét, ne legyen gejl, tömény a végeredmény.

Szerintem vétek elrontani a természet tiszta ízeit aromákkal és adalékokkal.

Minden mesterséges adalékanyagot kizárok a tortáimból.

Az Ízeimr
ől:

Azért is nyúlok a természet adta lehetőségekhez, mert biztos vagyok benne hogy így sokkal gazdagabb ízvilágot lehet megalkotni, ami nagyobb élményt nyújt.

Nagyon szeretem a különböző ízeket párosítani, Mint például a fanyar málna a keserűen édes csokoládéval, vagy a tömör trüffel a lágy vaníliakrémmel.

Szeretek izgalmas fűszereket használni, mint az ánizs, a szerecsendió, a menta, a bazsalikom, vagy akár a levendula

Szeretem izgalmasabbá tenni a roppanós rétegekkel az ízélményt, Például sósmogyorós grillázsréteg, vagy ropogós zabos linzer.

A variációk száma végtelen

 

Bármilyen ízkombinációt szívesen bevállalok ha van különös zsáneretek, de szívesen segítek a jól bevált kedvenceimmel.